Веолія Україна увійшла у трійку переможців всеукраїнського конкурсу з питань охорони праці "Збережемо життя"

2 червня 2016 року відбулося підведення підсумків всеукраїнського конкурсу з охорони праці “Збережемо життя”, що проводився групою компаній "Новатор" та був приурочений до всесвітнього Дня охорони праці.

Компанія ВЕОЛІЯ УКРАЇНА у особі Радника з питань охорони праці та системи стандартів ISO,  ПОТАПОВОЇ Олени Вікторівни,  увійшла у трійку переможців конкурсу, посівши почесне друге місце.
 

До фінального етапу конкурсу "Збережемо життя" було запрошено 22 спеціаліста з охорони праці провідних підприємств України, яким були запропоновані досить непрості завдання – відповісти на запитання тесту, визначити знаки безпеки та розгадати кросворд. У якості експертів з питань охорони праці на конкурсі були присутні почесні гості: досвідчені спеціалісти з охорони праці провідних підприємств України та переможці конкурсу “Збережемо життя” минулих років.

Компанія ВЕОЛІЯ УКРАЇНА щиро вітає ПОТАПОВУ Олену Вікторівну з почесною нагородою та бажає подальших досягнень та яскравих перемог у царині охорони праці.